Kakovost


Kakovost Smedbo izdelkov je dosežena z izbiro kakovostnih materialov in načinom izdelave. Pri večini programov je jedro izdelano iz nerjaveče medenine (baker+cink) ter kromirano. Marsikoga preseneti dejstvo, da je ta material velikokrat dražji od nerjavečega jekla.
Za vse izdelke narejene po tem postopku Smedbo nudi 10 let garancije.

Programa Outline in BB sta izdelana iz nerjavečega jekla in nato polirana do visokega sijaja. Garancija za programa je 5 let.

Na tej strani so prikazani samo najbolje prodajani programi v Sloveniji, več izdelkov pa najdete na strani https://www.smedbo.com


10 let garancije


Smedbo kopalniški izdelki so kvalitetno proizvedeni in temu primerno testirani. Veliko skrbi in truda je bilo vloženega v kakovost materiala, v kontrolo izdelave, v dizajn in v uporabnost izdelkov. Smedbo kopalniški izdelki so zelo kvalitetni, zato je 10-letna garancija povsem upravičena. Če se izjemoma v času garancije pojavi napaka funkcije izdelka, vam bo Smedbo izdelek popravil ali zamenjal. Če to ni mogoče, vam bo Smedbo povrnil denar. Kupec je dolžan takoj po odkritju napake obvestiti prodajalca. Garancijo uveljavljate z računom, ki vam ga je izdal prodajalec pri vašem trgovcu.

Naša garancija krije stroške izdelka in ne posledične škode, ki se morda pojavi. Škoda, storjena pri nesreči, napačni uporabi ali zlorabi, ni krita v naši garanciji.

Pogodba o garanciji ne krši osnovnih človekovih pravic.
10-letna garancija velja za programe: AIR, HOME, HOUSE, ICE, LIFE, LIVING, LOFT, OUTLINE, POOL, SIDELINE, STUDIO, TIME, VILLA, XTRA.
5-letna garancija velja za programe: DRY, OUTLINE LITE, BB.